bir garip ask 3 bolum izle

bir garip aÅŸk bolum 1


hep yek izle  Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7’de yayınlanan ve yayınlandığı dönemde milyonlarca ÅŸahıs yönünden büyük bir talep ile izlenen Arnav ve Khushi unutulmayan aÅŸk öyküsü Bir acayip AÅŸk yeni sezonda tekrar bölümleri ile tekrar ekranlarda olacak. MuhteÅŸem bir final bölümü ile ekranlara veda eden Hint dizisinin bütün bölümlerine ve özel sahnelerine hdkapani üzerinden izleyebilirsiniz. Hindistan’da ıs Pyaar Ko Kya Naam Doon? adıyla yayınlanan ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen sıra tıpkı zamanda Bollywood Yıldızları Barun Sobti, Sanaya irani, Daljeet Kaur Bhanot ve Abhaas Mehta’yı bir araya getiriyor.Ilk bolumden izlemeye baslayarak bu diziye hasta olacaksiniz.
bunu youtubede araBu diziyi youtubede ara     bunu googlede araBu diziyi googlede ara   bunu facebookta araBu diziyi facebookta ara
  hint dizisi: bir garip ask bolum 3        counter 

 

hakkinda

Bir garip ask izlendigi gunden beri oldukca begeni topladi dizi de gerek oyuncular gerekse kurgusu bu diziye ayri bir cekicilik ve izleyici kitlesi toplamak icin yeterli oldu.bir garip ask 3 bolumu vizyonda ilk 2 bolumune gore daha fazla hit aldi ve bu sekilde de devam etmekte. Izleyemeyenler icin bir garip ask 3 bolum  de olaylar gelisiyor ve haddini asan boyutlara ulasiyor. Bu bolumu merak ediyorsaniz ben size ozet gecmeden hemen izleyin. iyi seyirler ve buradan izlemeye devam edin. Bir garip ask 3 bolumu tek player olarak eklenmistir herhangi bir sorunla karsilasirsaniz yorum bolumunden bize bildirin.

bu dizi

Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan 
Oyuncular: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra 
Yapımcı: 4 Lions Films